Personaleredegørelse 2017

Denne nyhed er publiceret den 21. June 2018

Personaleredegøren viser gennem fortællinger og statistik, hvordan personaleområdet ser ud i Varde Kommune.

Første del af redegørelsen er artikler der fortæller, hvordan der konkret er arbejdet med strategiske indsatser inden for rekruttering, ledelse, kompetenceudvikling, sygefravær, trivsel og arbejdsmiljø. I anden del af redegørelsen vises personaleområdet gennem statistik på personaleomsætning, ansættelsesvilkår, lønudvikling m.v.

I 2017 har Varde Kommune reduceret sygefraværet yderligere, så vi nu ligger på en 7. plads  blandt alle kommuner mod en 13. plads i 2016. Vi har også set nye digitaliseringstiltag, som har medvirket til bedre arbejdsmiljø og tidsbesparelse. Varde Kommune har som andre kommuner arbejdskraftudfordringer, som vi arbejder med og forsøger at imødegå med forskellige tiltag. Du kan læse mere om Varde Kommune her:

Læs Personaleredegørelsen 2017