Rapportering af kopiforbruget til Copydan Tekst & Node i UGE 36 og 37

Denne nyhed er publiceret den 29. August 2016

Baggrunden for rapporteringen er kommunens aftale med Copydan Tekst & Node om kopiering af ophavsretlig beskyttet materiale. Af aftalen fremgår, at Varde Kommune er forpligtet til med jævne mellemrum at indrapportere forbrug.

Rapporteringen omfatter alle administrative medarbejdere på Rådhuset, Biblioteket, Borgercenter Varde herunder Jobcenter Varde.

Du bedes derfor fra den 5. til den 18. september rapportere dit kopiforbrug af ophavsretligt beskyttet materiale direkte til Copydan Tekst & Node.

Tre måder at rapportere på:

Du skal vælge én af følgende måder at rapportere på:

1. Send en e-mail med det kopierede som vedhæftning via følgende link https://survey.enalyzer.com/?pid=f2q8b5ha

2. Udfyld en formular med informationer om det kopierede via følgende link https://survey.enalyzer.com/?pid=pdihguc3

3. Indsend en kopi af det du har kopieret til:
    Copydan Tekst & Node
    Att.: Rikke Gerlings
    Bryggervangen 8, 2. sal
    2100 København Ø.
    (Skriv venligst antal eksemplarer på hvert materiale inden du sender det).

Hvad skal du rapportere?

Du skal rapportere, når du kopierer ophavsretligt beskyttet materiale, altså når du fremstiller og bruger beskyttet materiale i andre eksemplarer end det originale i forbindelse med dit arbejde.

Beskyttet materiale er f.eks. bøger, aviser, sangbøger, årsrapporter, tidsskrifter, ugeblade og indhold fra internettet.

Du skal rapportere, hvis du:

• Fotokopierer, printer, skanner, downloader eller copy paster fra beskyttet materiale.
  • Deler eller uploader beskyttet materiale på mail, intranet eller arbejdspladsens interne drev.
  • Fremviser beskyttet materiale i PowerPoint præsentationer eller på interaktive tavler.
  • Har kopier af beskyttet materiale i mapper, hæfter eller på internt drev, som jævnligt bruges.
  • Har kopier af beskyttet materiale hængende på opslagstavler, liggende på skrivebordet og lign.

Du skal ikke rapportere kopiering af breve, e-mails og dokumenter, som du selv forfatter, heller ikke love og offentlige formularer eller materialer, som du eller arbejdspladsen har rettighederne til.

Er du i tvivl, rapporterer du bare, Tekst & Node sorterer ’forkert’ rapporteret materiale fra.

Har du spørgsmål til rapporteringen?

Du er altid velkommen til at kontakte konsulent Rikke Gerlings på tlf. 35 44 14 14 / rge@copydan.dk

Har du spørgsmål til aftalen?

Du er velkommen til at kontakte Jonna Melvej, jome@varde.dk