Se kommunen fra gadeniveau

Denne nyhed er publiceret den 08. January 2019

Har du brug for at se de lokale forhold et sted i kommunen?

Selv om du sidder ved din arbejdsplads, kan du nu se et givent sted i kommunen på et øjeblik. Spar kostbar tid på transport og styrk den gode dialog med en borger eller virksomhed.

Det nye program, Danmarks Digitale Gadefoto, giver adgang til 360 graders panoramabilleder fra gadeniveau. Billederne er taget i 2018, ét for hver 7. meter på stort set alle veje i kommunen.

Programmet adskiller sig derfor fra Google Street View ved at have mange flere veje med. Derudover er billederne fra sidste år og er derfor mere opdaterede. Som medarbejder må du desuden bruge billederne som dokumentation i dit arbejde.

Find de Digitale Gadefotos ved at klikke på mappen "Genveje" (placeret på Skrivebordet) og herefter "Digitale Gadefotos". Det er nemt og intuitivt at bruge.

Vær opmærksom på, at programmet kun må anvendes af medarbejdere internt i kommunen. Du må derfor ikke dele linket fra programmet med folk uden for organisationen.

Hvad kan det bruges til?

• Mindre kørsel og besigtigelse i marken
  • Klarere dialog og aftalegrundlag med borger eller virksomhed
  • Bedre forberedelse