Smid tøjet på Bytoften og BVC..

Denne nyhed er publiceret den 08. April 2019

Så er Danmarks største tøjindsamling i gang igen. Giv dit brugte tøj til Røde Kors og hjælp mennesker, hvor der er allermest brug for det. Dit tøj hjælper mere end du tror.

Varde Kommune støtter den landsdækkende tøjindsamling i april måned.

Når danskerne smider tøjet, sørger Røde Kors for, at det brugte tøj bliver til penge, som bruges til nødhjælp og socialt arbejde i verden og i Danmark.

Røde Kors er verdens største hjælpeorganisation. Røde kors hjælper verdens mest sårbare mennesker, uanset om de er ofre for krige og naturkatastrofer eller på andre måder udsatte. Når landsindsamlingen er afsluttet arbejder 8.000 frivillige med at sortere og sælge tøjet i Røde Kors’  genbrugsbutikker. Tøj, som ikke sælges i butikkerne, bliver solgt til udlandet enten som beklædning eller som råmateriale til tekstilfibre.

Hvad gør du når  du har været hjemme og rydde op i gemmerne?

Når du har samlet dit tøj sammen kommer du forbi Rådhuset på Bytoften i Varde og smider tøjet i kantinen - meget gerne i den opstillede kasse.

Du har mulighed for at komme af med dit tøj frem til fredag den 12/4.

Læs mere om indsamlingen og hvad pengene fra dit tøj går til.