Solid erhvervsindsats bringer Varde i Dansk Byggeris top 10

Denne nyhed er publiceret den 26. June 2014

Varde er rykket frem på en 8. plads i Dansk Byggeris seneste opgørelse over kommunernes erhvervsvenlighed.

Skulderklap til medarbejderne

Der ligger en solid indsats bag den gode fremgang, som Varde Kommune nyder i den seneste opgørelse fra Dansk Byggeri.

- Det er rigtig dejligt, når en god indsats afspejler sig i resultaterne. Der skal lyde en stor tak fra både jeg selv og direktionen til de medarbejdere, der har andel i vores nye placering i top 10, siger Erik Buhl.

Indsatserne

Ingen skat på forretningsejendomme, en god dialog mellem kommunen og de erhvervsdrivende og den såkaldte rulleliste for håndværkerne er nogle af de indsatsområder, der sikrer Varde Kommune den gode placering.

Også indsatsen hos Jobcenter Varde viser sig tydeligt i undersøgelsen, hvor Varde Kommune får fine placeringer i forhold til blandt andet erhvervsuddannelse og indsatsen mod langtidsledighed.

Arbejdet fortsætter

Billund Kommune indtager førstepladsen i undersøgelsen, og Erik Buhl har ikke tænkt sig, at Varde Kommune skal hvile på laurbærrene. Nabokommunen skal have kamp til stregen.

- Vi vil fortsætte vores gode og positive dialog med vores samarbejdspartnere og have fokus på som minimum at blive i top 10 og selvfølgelig udfordre Billund Kommune på førstepladsen, siger han.