Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Status Digitale Agenter

Denne nyhed er publiceret den 16. February 2017


Digitale Agenter godt i gang

De Digitale Agenter er nu kommet godt i gang, og i gang med uddannelse af de forskellige kompetencer de skal have for at kunne udføre rollen. 

Der har i december været kursus i forandringsprocesser og i januar har der været kursus i både Acadre, KMDSAG og præsentationsteknik. Alle tingene for at gøre den Digitale Agent i stand til at formidle forandringer og arbejdsgange på bedste måde. 

Den første opgave som de Digitale Agenter har haft, var at informere deres afdelinger om at man kun skal have en PC pr. medarbejder. Dvs. kun i specielle tilfælde, er det OK at en medarbejder både har en stationær PC og en bærbar PC. Derudover skulle alle der har en bærbar PC med Varde Kommune installation bruge VPN i stedet for Citrix. Dette projekt har medført, indtil nu, en i gang sat besparelse på 255.500 kr. Besparelsen kommer dels fra at flytte brugere fra Citrix til VPN, og dels at droppe den stationære PC hvis medarbejderen har en bærbar PC. 

De Digitale Agenter starter fra marts måned undervisning af nye brugere i Acadre og KMDSAG systemerne. Undervisninger vil foregå på Campus, og der vil fremover, i starten af hver måned, blive sendt en invitation til nye brugere om et kursustilbud. Her forventes der opbakning fra de forskellige afdelinger, så det prioriteres, at medarbejderen får afsat tid til at deltage i undervisningen.

De Digitale Agenter mødes sidste torsdag i hver måned. Der er dagsorden og referat fra møderne som kan findes i Acadre.