Stor energi på workshop om gentænkning

Denne nyhed er publiceret den 11. October 2017

For nylig var alle Varde kommunes mellemledere samlet til workshop

•

Det nye ledelsesgrundlag  og Varde Kommune gentænkt blev bearbejdet på workshoppen.

Varde kommune gentænkt er et væsentligt element i direktionens strategiplan. Det ligger op til, at vi løbende forholder os til, om de opgaver vi løser, stadigvæk har relevans for borgerne, eller om tiden er kommet til at gøre det på en ny måde. Som Mogens Pedersen, lidt udfordrende spurgte deltagerne om; ”Tror I vi skal levere det samme om 3 år som vi gjorde for 2 år siden”?

Erfaringer med gentænkning

Deltagerne hørte om et hollandsk plejehjem hvor studerende flytter ind og får gratis mad og bolig, og i modydelse giver de 30 timers socialt arbejde pr. mdr. De hørte også eksempler i Varde kommunes,  som alle har tilfælles at der er kommet nye og mere tidssvarende tilbud på løsning af opgaverne. Det fik sat tankerne i sving om, hvad vi yderligere kan gøre på nye måder.

Gentænk Varde Kommune

Vores egne gode eksempler udgives om kort tid som en lille publikation. Her kan I læse om hvad der har igangsat gentænkningen og hvordan arbejdet er grebet an.