Den 17. november afholdes Vores Stemmer i Ølgod Hallerne

Denne nyhed er publiceret den 08. November 2018

Borgere i Varde Kommune skal debattere og komme med idéer og løsninger til, hvordan vi skaber en kommune i balance – geografisk, økonomisk og socialt.

Den 17. november afholdes arrangementet ”VoresStemmer” i Ølgod Hallerne.

Her skal borgere i Varde Kommune debattere og komme med idéer og løsninger til, hvordan vi skaber en kommune i balance – geografisk, økonomisk og socialt.

Måske har du som medarbejder også modtaget en invitation, hvis du bor i Varde Kommune. Der er nemlig inviteret 5.000 tilfældigt udvalgte borgere i to omgange, som har mulighed for at møde op. Så spred gerne budskabet om at deltage, hvis du kender én, der har modtaget en invitation!

Det er håbet, at der på dagen opstår konkrete idéer og løsninger, som enten byråd, borgere, foreninger, virksomheder eller andre kan arbejde videre med.

Efter den 17. november arbejder en mindre gruppe borgere videre med idéerne på 2-3 kvalificeringsworkshops, som til sidst præsenteres for byrådet og andre interesserede i Varde Kommune ved et åbent arrangement i februar 2019.

Det betyder også, at ledere og medarbejdere i Varde Kommune kan blive inddraget i arbejdet på et tidspunkt, hvis idéerne resulterer i tiltag, som kommunen bliver involveret i.

Du kan se mere om Vores Stemmer på Varde Kommunes hjemmeside her >>

Vores Stemmer udspringer af et initiativ fra Mandag Morgen, der skal styrke involveringen i det lokale demokrati med deltagelse af Roskilde, Assens og Varde kommuner, og med økonomisk støtte fra A.P. Møller og Hustru Mac-Kinney Møllers Fond til almene formål.

Lisbeth Kjær
Udviklingskonsulent