Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Varde Kommune støtter op om en alkoholfri januar

Denne nyhed er publiceret den 21. December 2017


HVID januar - en mulighed for at bryde en vane...

HVAD ER HVID JANUAR?

HVID JANUAR er en måned helt uden alkohol. Ideen er at tage en længere periode uden alkohol. Altså ingen vin, ingen øl og ingen spiritus i en måned. På den måde får du brudt vanen, mærker en forskel på energikurven, vægten og ikke mindst pengepungen.

BRYD VANEN

For mange er alkohol blevet en vane. For de fleste er det svært at lægge livsstilen om, hvis ikke man tager en beslutning og handler. Derfor er HVID JANUAR en god anledning for dig, der gerne vil drikke mindre - og leve sundere. En måned helt uden alkohol sætter fokus på forbruget, du bliver mere bevidst om, hvor og hvornår genstande og tomme kalorier ryger ned. Det har for mange den positive effekt, at forbruget bliver lavere - også på længere sigt. En anden gevinst kan også være, at man sover bedre og får mere energi og overskud. siger Glenn Olesen.

EN HJÆLP TIL AT SIGE ”NEJ TAK”

”Hvis man gerne vil drikke mindre og leve sundere, kan HVID JANUAR være en rigtig god anledning. Og hvis du bliver spurgt, hvorfor du ikke drikker, så siger du bare: ”Jeg holder hvid januar””, siger Glenn Olesen som er forebyggelseskonsulent i Center for Sundhedsfremme. 

Læs mere på facebook.com/HVIDjanuar eller på www.hvidjanuar.dk

 

Har du brug for en snak om dit forbrug?

Har du, eller én af dine nærmeste, et forbrug af alkohol, som er ved at tage magten fra dig, så har du mulighed for at få råd og vejledning ved Center for Sundhedsfremme.

Du kan kontakte forebyggelseskonsulent Glenn Olesen på mobil 41 19 04 48, glol@varde.dk

Din henvendelse kan se anonymt.

Vi hjælper med afklaring og motivation.