Githa og Sofie fra Tandplejen hædret af kollegaer

Denne nyhed er publiceret den 01. October 2018

Sofie Bille Faaborg fra Tandplejen i Varde Kommune modtog fredag en check på 10.000 kr., da hun fik Tandplejerprisen 2018.

Hun blev overrakt prisen fra formanden for Danske Tandplejere på vegne af sig selv og hendes kollega Githa Dahl, der ikke kunne være tilstede.

Sofia Bille Faaborg og Githa Dahl modtager Tandplejerprisen 2018 for deres arbejde med talegenkendelse i Tandplejen i Varde Kommune.

Talegenkendelsen gør sagsbehandling og dokumentation mere effektiv, hygiejnen endnu bedre, og ikke mindst sikrer den bedre arbejdsstillinger og ergonomi for behandlerne.

De to tandplejer har tidligere i år været i fokus i tandplejernes fagmagasin, ligesom de var hovedpersoner i en pressemeddelelse fra Varde Kommune i februar.

"Vi er i hovedbestyrelsen meget tilfredse med, at vores to tandplejerkolleger har sat deres fingeraftryk på implementeringen og anvendelsen af talegenkendelse i Tandplejen. Ikke mindst i lyset af at kun 28,8% af tandplejerne regner med at kunne fortsætte som tandplejere frem til pensionsalderen på grund af de belastende arbejdsstillinger, er der tale om et betydningsfuldt projekt, der giver håb," udtalte formand Elisabeth Gregersen i sin tale ved prisoverrækkelsen på Tandplejernes Fagkonference den 28. september i Korsør ifølge dinmund.dk.

"Vi har med andre ord hårdt brug for løsninger, der kan forlænge vores “holdbarhed” i tandplejerfaget, og vi har brug for at kunne præge disse løsninger, brede dem ud og vise dem frem. Godt arbejde, Githa og Sofie,” sagde Elisabeth Gregersen.

Se talegenkendelsen i aktion i videoen herunder:

OBS: Videoen er indlejret fra YouTube, hvor Varde Kommune ikke er ansvarlig for dine data.