Varde Kommune er nu på Twitter

Denne nyhed er publiceret den 11. March 2015

Du kan nu finde og følge @vardekommune på Twitter.

På Twitter vil vi fortælle danskerne, at…

• Vi i Dansk Industris lokale erhvervsklimaundersøgelse er årets højdespringer med et hop på hele 52 pladser til en 12. plads.

• Borgmester Erik Buhl gør Folketinget opmærksom på, at hovedvej 11 mellem Korskroen og Varde dagligt sander til i trafik og dermed er blevet en vækststopper for kommunen.

• Varde er Danmarks andenstørste turismekommune (målt på overnatninger og kun overgået af København).

• Danmarks niendestørste byggeri opføres ved Blåvand lige nu, det underjordiske bunkermuseum, Museumscenter Blåvand (Kilde: Estate Media), tegnet af Bjarke Ingels og udstilles nu på National Building Museum i Washington DC.

• Vi er Årets Cykelkommune.

• Varde geografisk er Danmarks femtestørste kommune.

• Vi med Nationalpark Vadehavet og Naturpark Vesterhavet lige uden for døren har enestående naturoplevelser til et aktivt fritidsliv.

• Varde er nummer 2 på Social Indeks (fagbladet Socialpædagogen).

• Varde er Grøn Transportkommune (certificeret af Trafikstyrelsen).

• Varde Kommune har flere idrætshaller end nogen anden kommune (målt i forhold til indbyggertal).

• 26. april indvies Naturpark Vesterhavet (udpeget af Friluftsrådet).

… og alt muligt andet fra os i Varde Kommune

Følg @vardekommune på Twitter