Varde Kommune indstillet til årets praktikvirksomhed

Denne nyhed er publiceret den 08. May 2017 af Johan Brøndsted, Budget og Regnskab

Varde Kommune er blevet indstillet til årets praktikvirksomhed af finansøkonomstuderende Vivi Eskesen, der har været i 3 måneders praktik i Økonomiafdelingen.

Vivi indstillede Varde Kommune på baggrund af et praktikforløb, hvor vi havde tilrettelagt gode rammer og opgaver, der har understøttet hendes faglige og personlige udvikling.

'Varde Kommune og Økonomiafdelingen er et rigtig godt sted at arbejde', udtaler Vivi.

Delt 2. plads til Varde Kommune

Vi vandt dog ikke titlen - den gik til Fantini of Denmark, der er en århusiansk designvirksomhed.

Varde Kommune fik en delt 2. plads sammen med 3 øvrige, stærke nominerede kandidater fra ErhvervsAkademiSydVest:

• D.A.I. Arkitekter Ingeniører - Esbjerg
  • MHI VESTAS Offshore Wind