Varde Kommune skifter pengeinstitut

Denne nyhed er publiceret den 24. November 2017 af Johan Brøndsted, Budget og Regnskab

Varde Kommune skifter den 1. januar 2018 pengeinstitut fra Sydbank til Danske Bank.

Opgaven har været i udbud, og på de økonomiske parametre var der særdeles stor forskel i de tilbudte priser.

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Sydbank, og vi ser frem til et tilsvarende rigtig godt samarbejde med Danske Bank.

Implementeringen af den nye kontrakt med Danske Bank sker fra Økonomiafdelingen, hvor Zijo Omanovic er tovholder på opgaven.

Zijo har dannet en arbejdsgruppe, der skal stå for implementeringen. Der skal ændres på bankkonti, kreditkort, netbank m.v.

Vi vender hurtigst muligt tilbage til de berørte kolleger om de praktiske ting, der skal foretages.

Johan Brøndsted