Velkommen til Vores Varde

Denne nyhed er publiceret den 31. March 2014 af Max Kruse

Velkommen til Vores Varde - Varde Kommunes nye medarbejderportal.

Det er ikke tilfældigt, at den nye portal har fået navnet Vores Varde. Navnet er nemlig helt i tråd med vores kerneværdi – samarbejde.

Navnet Vores Varde er valgt dels for at understrege, hvordan vi i Varde Kommune er et hold, der står sammen om at skabe de bedste løsninger for borgere og erhverv. Navnet er også valgt for at understrege, at den nye platform er noget, vi har sammen, og at det er stedet, hvor vi holder os opdateret.

Formålet med Vores Varde er informationsdeling. Vi har ønsket at skabe en platform, som samler al den viden og information, som I har brug for i jeres arbejdsdag.

I den forbindelse finder vi det helt naturligt, at borgere og andre interesserede kan få indblik i den information, der ligger til grund for vores ageren og handlen. Derfor er Vores Varde åbent og tilgængeligt for alle. Man skal ikke være ansat i Varde Kommune for at tilgå siden – der er intet login.

Et længe næret ønske

En ny medarbejderportal har længe været på ønskelisten både i direktionen og organisationen som sådan. Statistik har vist, at den gamle portal – Intraforum – ikke var der, I brugte jeres tid. Nu skærer vi login-delen væk, så det er nemt og hurtigt for alle at komme til intranettet.

Udarbejdelsen af det nye intranet har involveret hele vores organisation, da det er en tværgående arbejdsgruppe, der har udviklet sitet. Derfor har vi i dag en ny medarbejderportal udviklet af og til jer – men hvor alle vel at mærke kan kigge med.

Åbenhed er en af vores kerneværdier og det nye intranet er åbent, fordi vi spiller med åbne kort og gerne vil give indblik i vores arbejde. Det, at Vores Varde er åbent, gør nemlig også, at potentielle nye medarbejdere i Varde Kommune kan få et indblik i vores arbejde, kultur og andet, der rører sig i organisationen, inden de skriver os en ansøgning.

Nu vil jeg lade ord være ord og i stedet lade jer gå på opdagelse i Vores Varde.

God fornøjelse!