Vi cykler til arbejde kampagne 2018

Denne nyhed er publiceret den 05. April 2018

Er du i fast forhold med din cykel - eller er jeres kærlighed rustet bort?
I hele maj måned skruer vi op for passionen mellem dig og din cykel. Mirakelkuren er enkel – jo mere tid, du og din cykel tilbringer sammen, jo mere blomstrer kærligheden imellem jer. Derfor gælder det i VI CYKLER TIL ARBEJDE om at cykle mest muligt i maj. Og hvis du allerede cykler til arbejde hver dag, så er det nu, du kan blive kaptajn for dit helt eget cykelhold og øse ud af din ekspertise til nye cyklister.

Du skal blot finde en håndfuld kollegaer med lyst til at cykle – så er holdet sat til Danmarks største, sjoveste og mest motiverende cykeldyst. Måske bliver det jer, der vinder spændende rejser, nye cykler, hjelme og meget mere. Men husk: I VI CYKLER TIL ARBEJDE får alle gevinst i form af bedre kondition, lavere BMI, mere energi og bedre humør.

Læs mere om kampagnen og tilmeld jer her.