Virtuel valuta og hackathon som udviklingsmetode

Denne nyhed er publiceret den 11. May 2017

Tag til medlemsbriefing ved Innovation Lab

Varde Kommune kan tage på medlemsbriefings hos Innovation Lab.

Inden sommerferien er der to spændende briefings:

• Virtuel valuta - Århus 23/5 14-16; København 24/5 14-16
  • Hackathon som udviklingsmetode - Århus 16/6 14-16; København 20/6 14-16

Kontakt Vibeke Jensen, hvis du har spørgmsål om Innovation Lab eller medlemsbriefing.

VIRTUEL VALUTA - HVAD, HVORFOR OG HVORDAN?

Mange har hørt om BitCoin som en slags digitale penge, hvormed man kunne købe et begrænset udvalg af lyssky varer på internettet. Der er imidlertid sket meget siden dengang. I dag - 6 år siden vi hørte om det første gang - er der mere end 21,8 milliarder kroner i omløb på BitCoin-netværket, og har potentiale til at demokratisere verdensøkonomien fuldstændigt. Ved denne medlemsbriefing, bliver du guidet gennem BitCoin og - mere generelt - Cryptocurrency. Du vil få indsigt i, hvordan det benyttes i dag, hvilke teknologier og markeder som vil have gavn af at benytte Blockchain-principperne og hvilke ulemper en virtuel valuta, som ikke kan spores, har i forhold til kriminalitet.
Tilmelding - https://ilab.dk/event/virtuel-valuta

HACKATHONS SOM UDVIKLINGSMETODE

Hvordan tiltrækker man de rigtige ressourcer? Hvilke problemstillinger er de mest appellerende? Hvilke præmier lokker folk til? Kan man holde et internt hackathon? Fra Danmarks første hackathon på skoler til hackathons for Maersk har Innovation Lab hjulpet organisationer fra offentlig og privat hacke sig vej til hurtige, nyskabende løsninger på skarpt formulerede problemer - nu er turen kommet til jer! Denne briefing introducerer dig til de fundamentale principper i det gode hackathon fra nogle af Innovation Labs mest erfarne hackathon-piloter.
Tilmelding - https://ilab.dk/event/hack-future