Vores Varde Medarbejderportal
u
Telefonbog
s
Søg

Følg denne side

Få en e-mail tilsendt når der sker væsentlige ændringer på denne side.

Arkivering af mails er ændret

Denne servicemeddelelse er publiceret den 15. April 2015


Ændring af den automatiske arkiveringsrutine af mails i Outlook til ComArchive

Varde Kommune modtager og afsender mere end 250.000 e-mails hver måned og samtidig vedhæftes/sendes der oftere og oftere store kopier af filer fra Acadre fremfor referencer, så modtagere kan læse dokumentet på hhv. iPhone og iPad.

Disse mange vedhæftninger ligger hos hver modtager i Outlook og en vedhæftning på f.eks. 1 MB sendt til 20 kollegaer fylder samlet dermed 20 MB. Flere oplever derfor, at de bliver bedt om at rydde op i Outlook, når postkassen er ved at være fyldt.
Mange irriteres og ønsker derfor en større postkasse, men dette er både dyrt og sløver samtidig Outlook. Alternativet er pt. derfor, at vi rydder op og gemmer alle oplysninger fra Outlook i ComArchive, der er et effektivt og prisbilligt arkivsystem til Outlook.

Vi har pga. ovennævnte været nødt til at ændre den automatiske arkiveringsrutine, så mails ældre end 3 måneder kun findes i ComArchive – tidligere var det 6 måneder. Det betyder, at skal du genfinde en e-mail, der er ældre end 3 måneder, går du blot ind under fanebladet ComArchive i Outlook, hvor alle e-mails kan findes i deres oprindelige mapper og hvor du kan profilere, sende osv. nøjagtigt som i Outlook. Har du brug for vejledning i brugen af ComArchive finder du den, sammen med andre vejledninger og tips på ServiceDesk siden under vidensdatabase (skriv: comarchive) og tryk søg.